Slet konto og data

Anmod om sletning af din BudgetReady-konto og tilknyttede data.

Appnavn: BudgetReady
Udvikler: BudgetReady

Sådan anmoder du om sletning af konto

For at anmode om sletning af din BudgetReady-konto og tilknyttede data skal du sende e-mail til hello@budgetready.app fra den e-mail, der er knyttet til din konto, med emnelinjen "Delete my account".

Angiv venligst din konto-e-mailadresse i beskeden, så vi kan bekræfte din identitet og behandle anmodningen hurtigt.

⚠️ Vigtigt: Aktive abonnementer

Sletning af din konto opsiger ikke automatisk dit abonnement.

For at undgå fremtidige opkrævninger skal du opsige dit abonnement via:

  • Google Play: Gå til dine Google Play-abonnementsindstillinger
  • Apple App Store: Gå til Apple App Store-abonnementsmenuen

Data, der slettes

Ved sletning af konto fjernes følgende data permanent fra vores systemer:

  • Kontoprofil – Din brugerprofil og kontooplysninger
  • Godkendelsesoplysninger – Loginoplysninger og godkendelsestokens
  • Brugsdata – Appbrugsstatistik og interaktionshistorik
  • Indhold knyttet til din konto – Herunder:
    • Købssporingsdata (ønskede køb, købshistorik)
    • Indkomstinformation og opsparingsmål
    • Onboarding-svar
    • Streak-data og fremdriftsoplysninger
    • Brugerfeedback og kommunikation
    • Alle øvrige personoplysninger knyttet til din konto
  • Abonnementsstyringsdata – Din RevenueCat-abonnentpost, rettigheder og relaterede hændelser

Data, der opbevares (hvis relevant)

Under visse omstændigheder kan vi være forpligtet til at opbevare visse oplysninger:

  • Transaktionsoptegnelser der kræves til forebyggelse af svig, skat og revision
    • (Opbevares i op til 2 år, som loven kræver)
  • Data til retlig overholdelse – Oplysninger, der kræves for at overholde retlige forpligtelser eller løse tvister

Bemærk: App Store- og Google Play-faktureringshistorik vedligeholdes af henholdsvis Apple og Google, ikke af BudgetReady. Denne faktureringshistorik kan ikke slettes af os og er underlagt Apples og Googles respektive privatlivspolitikker.

Tidsramme

Din konto og tilknyttede personoplysninger slettes permanent inden for 30 dage efter, at vi har modtaget din verificerede sletningsanmodning.

Du modtager en bekræftelses-e-mail, når sletningen er gennemført.

Yderligere oplysninger

Hvis du har flere konti eller har brug for hjælp til sletteprocessen, bedes du kontakte os på hello@budgetready.app.

For mere information om, hvordan vi håndterer dine data, kan du læse vores privatlivspolitik.


Senest opdateret: January 2025

Hjem · Blog · Support