Account en gegevens verwijderen

Vraag verwijdering van uw BudgetReady-account en bijbehorende gegevens aan.

Appnaam: BudgetReady
Ontwikkelaar: BudgetReady

Hoe u verwijdering van uw account aanvraagt

Om verwijdering van uw BudgetReady-account en bijbehorende gegevens aan te vragen, e-mailt u hello@budgetready.app vanaf het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, met als onderwerp «Verwijder mijn account».

Vermeld uw accounte-mailadres in het bericht zodat wij uw identiteit kunnen verifiëren en uw verzoek snel kunnen verwerken.

⚠️ Belangrijk: actieve abonnementen

Het verwijderen van uw account zegt uw abonnement niet automatisch op.

Om toekomstige kosten te voorkomen, moet u uw abonnement opzeggen via:

  • Google Play: Ga naar uw Google Play-abonnementsinstellingen
  • Apple App Store: Ga naar het Apple App Store-abonnementsmenu

Verwijderde gegevens

Bij accountverwijdering worden de volgende gegevens permanent uit onze systemen verwijderd:

  • Accountprofiel - Uw gebruikersprofiel en accountgegevens
  • Authenticatiegegevens - Aanmeldgegevens en authenticatietokens
  • Gebruiksgegevens - Appgebruiksstatistieken en interactiehistorie
  • Aan uw account gekoppelde content - Inclusief:
    • Aankooptrackinggegevens (gewenste aankopen, aankoophistorie)
    • Inkomensinformatie en spaardoelen
    • Onboardingantwoorden
    • Streakgegevens en voortgangsinformatie
    • Gebruikersfeedback en communicatie
    • Alle overige persoonsgegevens die aan uw account zijn gekoppeld
  • Abonnementsbeheergegevens - Uw RevenueCat-abonneerecord, rechten en gerelateerde gebeurtenissen

Bewaarde gegevens (indien van toepassing)

In bepaalde omstandigheden kunnen wij verplicht zijn bepaalde informatie te bewaren:

  • Transactiegegevens vereist voor fraudepreventie, belasting- en auditdoeleinden
    • (Bewaard tot 2 jaar zoals wettelijk vereist)
  • Gegevens voor wettelijke naleving - Informatie die nodig is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of geschillen op te lossen

Opmerking: Facturatiehistorie van de App Store en Google Play wordt respectievelijk door Apple en Google bijgehouden, niet door BudgetReady. Deze facturatiehistorie kunnen wij niet verwijderen en valt onder de respectievelijke privacybeleidsstukken van Apple en Google.

Tijdlijn

Uw account en bijbehorende persoonsgegevens worden permanent verwijderd binnen 30 dagen na ontvangst van uw geverifieerde verwijderingsverzoek.

U ontvangt een bevestigingsmail wanneer het verwijderingsproces is voltooid.

Aanvullende informatie

Als u meerdere accounts heeft of hulp nodig heeft bij het verwijderingsproces, neem dan contact met ons op via hello@budgetready.app.

Voor meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, leest u ons Privacybeleid.


Laatst bijgewerkt: januari 2025

Home · Blog · Support