Usuń konto i dane

Poproś o usunięcie konta BudgetReady i powiązanych danych.

Nazwa aplikacji: BudgetReady
Deweloper: BudgetReady

Jak poprosić o usunięcie konta

Aby poprosić o usunięcie konta BudgetReady i powiązanych danych, wyślij e-mail na hello@budgetready.app z adresu e-mail powiązanego z kontem, z tematem "Delete my account".

W wiadomości podaj adres e-mail konta, abyśmy mogli zweryfikować Twoją tożsamość i szybko przetworzyć prośbę.

⚠️ Ważne: aktywne subskrypcje

Usunięcie konta nie anuluje automatycznie subskrypcji.

Aby uniknąć przyszłych obciążeń, musisz anulować subskrypcję przez:

  • Google Play: Przejdź do ustawień subskrypcji Google Play
  • Apple App Store: Przejdź do menu subskrypcji Apple App Store

Usuwane dane

Po usunięciu konta następujące dane zostaną trwale usunięte z naszych systemów:

  • Profil konta - Twój profil użytkownika i informacje o koncie
  • Dane uwierzytelniające - Dane logowania i tokeny uwierzytelniania
  • Dane użycia - Statystyki korzystania z aplikacji i historia interakcji
  • Treści powiązane z kontem - W tym:
    • Dane śledzenia zakupów (planowane zakupy, historia zakupów)
    • Informacje o dochodach i cele oszczędnościowe
    • Odpowiedzi z wdrożenia
    • Dane serii i informacje o postępach
    • Opinie użytkowników i komunikacja
    • Wszystkie inne dane osobowe powiązane z kontem
  • Dane zarządzania subskrypcją - Twój rekord subskrybenta RevenueCat, uprawnienia i powiązane zdarzenia

Dane przechowywane (jeśli dotyczy)

W pewnych okolicznościach możemy być zobowiązani do przechowywania określonych informacji:

  • Rejestry transakcji wymagane do zapobiegania oszustwom, celów podatkowych i audytu
    • (Przechowywane do 2 lat, zgodnie z wymogami prawa)
  • Dane zgodności prawnej - Informacje wymagane do wypełnienia obowiązków prawnych lub rozstrzygania sporów

Uwaga: Historia rozliczeń App Store i Google Play jest prowadzona odpowiednio przez Apple i Google, a nie przez BudgetReady. Tej historii rozliczeń nie możemy usunąć i podlega ona odpowiednim politykom prywatności Apple i Google.

Harmonogram

Twoje konto i powiązane dane osobowe zostaną trwale usunięte w ciągu 30 dni od otrzymania zweryfikowanej prośby o usunięcie.

Otrzymasz e-mail z potwierdzeniem, gdy proces usuwania zostanie zakończony.

Dodatkowe informacje

Jeśli masz wiele kont lub potrzebujesz pomocy przy usuwaniu, skontaktuj się z nami pod adresem hello@budgetready.app.

Więcej informacji o tym, jak przetwarzamy Twoje dane, znajdziesz w naszej Polityce prywatności.


Ostatnia aktualizacja: styczeń 2025

Strona główna · Blog · Pomoc